1.Dupa ce spalati pieptul de pui, lasati-l sa se scurga foarte bine.Bateti pieptul de pui la fel ca pentru snitele,apoi condimentati-l cu sare si piper.
2.Puneti pe fiecare bucata de carne cate 1-2 felii (depinde de marimea pieptului de pui)de sunca si cascaval,rulati si prindeti cu scobitori.
3.Treceti rulourile prin faina,ou batut si la final prin pesmetul amestecat cu boia de ardei.
4.Incingeti bine uleiul si prajiti rulourile la foc mic pana se rumenesc bine,apoi scoateti-le pe un servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii