Piept de pui in cratita cu legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui in cratita cu legume

Ingrediente

  • 400 gr dovleac, decojit si taiat cubulete
  • 8 cartofi medii, decojiti
  • 1 lingurita coriandru boabe
  • 1 lingura cimbru maruntit
  • 1L 200ml zeama de supa de pui
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 4 piepti de pui, fara pielita
  • 450 gr buchetele de broccoli
  • 50 gr masline verzi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 190⁰C.Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun dovleacul, cartofii, coriandru, thym, zeama de supa de pui si catei de usturoi zdrobiti.Se lasa sa dea intr-un clocot apoi se lasa sa fiarba timp de 15 minute la foc mic.

Se adauga pieptul de pui, avand grija sa fie acoperit de lichid.Se acopera cratita si se da la cuptor 15 minute pana cand puiul s-a facut.Se scot din cratita legumele si puiul si se pastreaza la cald.Se fierbe supa pana se reduce la jumatate apoi se adauga buchetele de broccoli si maslinele verzi si se lasa sa fiarba 5-10 minute.Se adauga in cratita legumele si puiul puse deoparte, se asezoneaza totul dupa gust si se serveste.

http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise