Portionez pieptul de pui, il presar cu sare si piper. Il rumenesc in dubletta sau in tigaie de teflon, pe ambele parti cate 3 minute.
Fierb pastele in apa clocotita cu sare si o lingura de ulei.
Strecor pastele, le presar cu sare si piper.
Varza tocata marunt, o asezonez cu un dressing obtinut din zeama de lamaie, o lingurita de zahar,ulei si sare.
Aseaz varza pe o farfurie intinsa, in mijloc las loc pentru cuibul din paste.Asez carnea in cuib si servim cu placere.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii