autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui in sos de smantana cu mamaliguta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2010

Ingrediente
doua piepturi de pui, 0 lingura de unt, 3 linguri smantana, patrunjel proaspat, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Incingem tigaia,topim untul,adaugam cuburi de carne.Lasam sa se patrunda carnea, dar sa nu se prajeasca. Adaugam smantana si un varf de cutit de faina de grau.Lasam 5 minute pe foc,sa se lege sosul.Condimenta, ornam cu verdeata.Servim cu mamaliguta si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de smantana cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2011

    Arata minunat..............o delicatesa

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    gustos si iti face pofta

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Ce reteta faina !!! De asta esti intre primii 5 de pe site, nu ??? Am salvat, bineinteles reteta ta >

    • Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      simplu si gustos

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Foarte fin si elegant! Si mie imi place grozav asociatia mamaliguta si smantana.

    • mira (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Eu fierb intai pieptul, si apoi il tai bucatele si il adaug in sos.

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Excelenta reteta!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Ce bunatate,si eu care trec la dieta.:((

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Bun! Bun! Bunut!

    • licu pop , 06 mai 2010

      O reteta grozava!! arata super...o incerc precis...vot 5 stelute!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Un deliciu ! Felicitari !

    • burdulea maria elena , 06 mai 2010

      Foarte gustos, imi place sosul de smantana cu mamaliga.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Vai Cely ce imbietoare este farfuria ta cu bunatati !!!! Fac si eu si ne place foarte mult...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • doua piepturi de pui
  • 0 lingura de unt
  • 3 linguri smantana
  • patrunjel proaspat
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mac myra (Chef de cuisine)

Arata minunat..............o delicatesa

Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos