Piept de pui la gratar

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui la gratar

Ingrediente

  • Pentru 4 portii
  • 600 gr piept de pui impartit in doua
  • Pentru marinada
  • 4 linguri de frunze de oregano proaspete taiate
  • 4 linguri de frunze de thimin proaspete taiate
  • 5 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri de otet din vin rosu
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper

Mod de preparare

Intai pregatim marinada amestecand toate ingridentele impreuna.In marinada punem bucatile de piept si le lasam cel putin trei ore sa se marineze.

Incigem bine grillul si frigem pieptul 3 minute pe fiecare parte. Se serveste cu pasta de ardei uns putin pe piept si salata de legume sau piure.

Pasta de ardei -frigem 1-2 ardei iuti le curatam dupa care le tocam cu 2 linguri de ulei de masline si un catel de usturoi zdrobit. Facand asa pieptul ramane fraged si nu se usuca. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise