Tocam legumele si le punem la calit in putin ulei. Adaugam apoi ciupercile, lasam inca 10 min sa fiarba dupa care adaugam orezul. Adaugam 3 cani de apa si le lasam sa fiarba. Intre timp taiem pieptul si il condimentam. Punem gratarul la incins cu putin ulei ca sa nu se lipeasca. Le lasam sa se faca pe ambele parti. Cand orezul s-a fiert il condimentam cu sare/piper si adaugam patrunjelul. Se poate servi cu muraturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii