Reteta postata pe: 05 mai 2009
Ingrediente
piept de pui dezosat, sare,piper,cimbru,tarhon,oregano,busuioc, 1-2 catei de usturoi, vin alb,zeama de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul de pui dezosat ,se taie fasii in functie de preferinta dvs..Fasiile de piept se tin o ora la marinat in vin,zeama de lamaie,condimente si 1-2 catei de usturoi pisati,dupa care se pun pe gratar.Cand este aproape gata ,se mai stropeste cu putina zeama de lamaie.Este delicios.
Se servesc cu garnitura de piure de cartofi sau legume,cartofi prajiti,cartofi natur,legume fierte,orez si diferite salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI LA GRATAR" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dezosati pieptul de pui si curatati pielea (daca este necesar). Taiati pieptul transversal, perpendicular
5 voturi
7 comentarii
20 min
Luam pieptul de pui il spalam il stergem cu un servetel de apa apoi taiem in 2 bucati apoi fiecare
12 voturi
8 comentarii
50h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010
Multumesc mult...
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 martie 2010
Superrr draga Valentina si eu folosesc tarhon si noua ne place.Felicitari pentru reteta.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010
Multumesc...Noua ne place tare mult tarhonul (este aromat,miroase bine si ii da gust grozav) si nu se pune in cantitate mare...
panseluta (Chef de cuisine) , 10 martie 2010
aromata marinata !tarhonul parca l-as evita .
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010
Bun şi sănătos!
Nadia , 27 august 2009
Foarte bun! Trebuie sa incerc si eu marinata dupa reteta ta. Nu stiam ca se poate pune vin.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2009
Arata f. bine si e bunnnnnnnnn.
vera (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009
Mai ales sanatos, in modul acesta cu marinatura nu am incercat, dar cred ca este ft bun!!
Sidy (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009
Mama ce bun trebuie sa fie !!!Si mie imi place foarte mult pieptul de pui la gratar !!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009
Delicios, gustos, sanatos!