Ingrediente
3 bucati piept de pui (aprox 600 gr), 200 gr iaurt, 1 lingura rasa curry, un cub praf usturoi, 1/2 lamaie, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Taiati pieptul de pui fasii grosute si stoarceti peste ele sucul de la jumatate de lamaie. Lasati la marinat cu lamaie tot jumatate de ora la rece.
Turnati marinata de iaurt si curry peste bucatile de pui si amestecati bine, sa fie acoperita toata carnea. Lasati la marinat la frigider minim 1 ora, maxim o zi.
Scoateti puiul din marinata, puneti bucatile pe betisoare pentru frigarui si asezati-le pe gratar (sau intr-o tigaie teflonata fara ulei). Cand sunt facute pe o parte intoarceti-le sa se prajeasca si pe cealata parte.
Am servit cu salata de rosii, dar merge si cu orez sau cu un curry de vinete.