Reteta postata pe: 22 iulie 2009
Ingrediente
1 piept de pui, 4-5 rosii, condimente pentru carnea de pui, 5 linguri ulei de masline, 1 lingura otet, sare, piper, paprika
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, apoi se taie transversal in felii de 6-7 mm grosime. Se bate carnea pe un fund de lemn, apoi se condimenteaza cu piper, paprika si condimente pentru pui, dar nu se pune sare. Se unge apoi cu mana cu putin ulei de masline.
Se pune la incins un gratar teflonat sau tigaie antiaderenta si se pun bucatile de piept de pui cateva minute pe fiecare parte, pentru ca se face foarte repede, e foarte fraged si gustos.
Se serveste cu salata de rosii: rosiile feliate, sare, piper, otet, ulei de masline.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui natur cu salata de rosii" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Voicu , 11 februarie 2010
Multumesc pentru reteta. A iesit foarte gustoasa.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009
Multumesc.
costy1969 (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009
foarte buna reteta
Doina Varga (Chef de cuisine) , 26 august 2009
Multumesc de aprecieri.
mac myra (Chef de cuisine) , 26 august 2009
Foarte simpla si foarte buna.
mac myra (Chef de cuisine) , 26 august 2009
Foarte simpla si foarte buna.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 10 august 2009
Multumesc mult. Ma bucur ca va place.
mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009
Intr-adevar...buuuun!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009
Super si filmuletul.