Piept de pui natur cu salata de rosii

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui natur cu salata de rosii

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 4-5 rosii
  • condimente pentru carnea de pui
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet
  • sare, piper, paprika

Mod de preparare

Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, apoi se taie transversal in felii de 6-7 mm grosime. Se bate carnea pe un fund de lemn, apoi se condimenteaza cu piper, paprika si condimente pentru pui, dar nu se pune sare. Se unge apoi cu mana cu putin ulei de masline.

Se pune la incins un gratar teflonat sau tigaie antiaderenta si se pun bucatile de piept de pui cateva minute pe fiecare parte, pentru ca se face foarte repede, e foarte fraged si gustos.

Se serveste cu salata de rosii: rosiile feliate, sare, piper, otet, ulei de masline.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise