Pieptul de pui se inveleste intr-o folie de plastic si se bate bine.
Ouale se bat bine sau se mixeaza cu blenderul, se adauga smantana se continua mixarea, iar usor usor faina si un varf cutit sare (piper), pana devine o compozitie ca la clatite, mai groasa.
Carnea se sareaza, se tavaleste prin faina se trece prin ou, dupa care se pune la prajit in ulei incins.
Se prajesc pe ambele parti, se scot pe hartie de bucatarie, se servesc calde!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii