La pieptul de pui se scoate pielea si osul si se taie felii subtiri. Se presara piper si vegeta si se lasa la macerat in frigider 1 ora. In acest timp preparam oul batut impreuna cu un strop de sare si faina pana se face o compozitie groasa. Cand este gata punem 2 linguri de apa minerala.
Scoatem feliile de pipet, le trecem prin faina alba, apoi prin ou si le prajim la foc mediu.
Se serveste clad, cu garnitura de legume, sau rece ca si aperitiv.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii