autor:

Maria Markov

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2014

Ingrediente
1 piept de pui taiat fasii, 3 oua, faina, sare, piper, ulei, 1 buchet de brocoli, 50 gr telemea rasa, 50 gr cascaval ras, 2-3 triunghiuri de branza topita, 1 ceasca smantana pentru gatit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun la fiert in oale separate pieptul de pui si buchetul de brocoli. Se fierb cam 10 minute din momentulin care incepe sa clocotesca apa.
Se desface buchetul de brocoli si se aranjeaza intr-o tava. Intr-o cratita separat se prepara toppingul pentru brocoli astfel: se amesteca branza topita cu telemeaua, cascavalul si smantana si se tine pe foc amestecand pana se omogenizeaza compozitia; daca trebuie, se mai adauga smantana. Aceasta compozitie se toarna uniform peste brocoli si se introduce tava la cuptor pana ce branza este usor rumenita.
Cat timp brocoli-ul este la cuptor preparam pieptul de pui pane. Se bat ouale foarte bine, se adauga 2 linguri de faina si se potriveste de sare si piper. Fasiile din piepul de pui se dau prin faina, prin compozitia de oua si se pun la prajit in uleiul incins pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane cu brocoli gratinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de vinete cu ciuperci si carne de pasare

Musaca de vinete cu ciuperci si carne de pasare

Se spala si sterg vinetele, se indeparteaza cotoarele, apoi se curata de coaja. Se taie in felii,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

13 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2014

    Iti multumesc,iar m-ai scos din impas,imi place mult combinatia si azi m-ai imvatat sa fac si paine,super...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui taiat fasii
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 buchet de brocoli
  • 50 gr telemea rasa
  • 50 gr cascaval ras
  • 2-3 triunghiuri de branza topita
  • 1 ceasca smantana pentru gatit

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Markov
File de peste pane cu legume natur

File de peste pane cu legume natur

Aceasta reteta am preparat-o intr-o seara cand am venit de la servici si am vrut o cina rapida si

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei cu apa, pentru 3-4 min. Carnea se taia

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Dejun simplu, rapid si gustos

Dejun simplu, rapid si gustos

Se bat ouale spuma, se adauga piper si sare. Intr-o farfurie adanca se pune cana de lapte, se da

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Fara foto

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Iti multumesc,iar m-ai scos din impas,imi place mult combinatia si azi m-ai imvatat sa fac si paine,super...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gulas de vita Gulas de vita

Punem pulpa de vită, tăiată cubulețe mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fără sare. Căt fierbe carnea, intr-o oala punem

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte

5 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Varza de Bruxelles gratinata