autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui picant

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Ingrediente
1 piept de pui, 1 ardei iute, sos de soia, vin, amestec de mirodenii, ulei de măsline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui în 2 pe lungime, apoi în feliuţe.
Se pune în wok ulei de măsline şi se frige pieptul. Se taie ardeiul iute feliuţe sau se poate pune pastă de ardei iute.
Se stinge cu vin, se mai lasă putţn apoi se adaugă sosul de soia şi un amestec de mirodenii uscate.
Îl serviţi cu ce garnitură doriţi sau cu o salată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tortillas umplute cu piept de pui picant

Tortillas umplute cu piept de pui picant

Se spala si se taie bucatele pieptul de pui. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si cateii

8 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui picant cu vinete

Piept de pui picant cu vinete

Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se

27 voturi    12 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei iute
  • sos de soia
  • vin
  • amestec de mirodenii
  • ulei de măsline

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

128 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu sos de rosii si cubulete de portocala