Se ia pieptul de pui se sareaza se pun frunze de leurda, peste care se aseaza, un strat de branza topita, se condimenteaza cu piper, dupa care urmeaza un strat de sunca, urmeaza alt strat de leurda, peste care se pune un nou strat de branza topita si se pune boia.
Se ruleaza pieptul de pui, se pune un praf de curry si se prinde cu scobitori in lateral. Rulourile astfel formate se trec prin faina, se bat oualele se sareaza si se trec rulourile prin ou dupa care inca o data prin faina. Se prajesc pe ambele parti la foc potrivit.
Se scot pe hartie absorbanta se lasa sa se raceasca si se taie, se aseaza pe o farfurie pe care am pus in prealabit frunze d leurda si se garniseste cu ardei multicolor.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii