Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • Rulada de pui:
  • 1 piept mare de la un pui
  • 1 castravecior acru
  • 1 morcov
  • cativa ardei capia
  • mustar
  • kaizer
  • omleta
  • condimente
  • ulei de masline
  • putin unt
  • sucul ramas de la ardeii coptii 9eu ii congelez cu tot cu zeama lor)
  • verdeata

Mod de preparare

Pieptul se bate intr-o folie alimentara pentru a nu murdarii peretii dupa care exteriorul se condimenteaza cu 1 lingurita curry, 1 lingurita boia dulce, piper, ulei de masline si putin sos de soia si se intinde cu pensula. Pe interior se unge cu mustar clasic, deasupra lui se pune pe toata suprafata ardeii copti desfacuti apoi omleta facuta din 3 oua cu marar, branza, masline si ceapa verde. Peste ei se adauga castraveciorul taiat cubulete, cateva felii de caizer taiat bucati, morcovul cuburi si verdeata tocata. Se ruleaza usor, se imbraca in bacon si se strange cu sfoara. Se tine pana a doua zi la rece cand se trage la tigaie cu putin unt si ulei de masline ca sa prinda o crusta frumoasa deasupra. Dupa ce am intors-o pe toate partile adaugam zeama de la ardeii coptii si mai lasam cateva minte. Se da apoi la cuptor cu zeama formata in tigaie si 1 ardei copt si se unge tot timpul cu zeama din tava. Rulada se poate umple cu orice gasiti prin frigider. Se taie aproape rece pentru a-si pastra forma frumoasa. O puteti taia in felii rotunde sau o puteti taia onlic. Cartofii se taie evantai, se condimenteaza, se stropesc cu un mujdei de usturoi facut cu ulei de masline si se dau la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise