Piersicute

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie
Piersicute

Ingrediente

  • Ingrediente compozitie:
  • 5 oua
  • 1 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • 2 cani zahar tos
  • mirodenii
  • faina cat cuprinde (sa se poata modela aluatul in forma de bilute)
  • Ingrediente crema:
  • 1pachet margarina (sau unt)
  • esente
  • cacao 1-2 linguri
  • zahar dupa gust
  • coca din scobitura piersicii
  • Decor:
  • colorant alimentar
  • zahar tos

Mod de preparare

Preparare:

Pentru compozitie se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste,apoi punem uleiul,praful de copt si mirodeniile iar la final faina atat cat trebuie ca aluatul sa poata fi modelat in bilute mici.

Formam bilute mici din aluat si le coace la cuptor dupa care le scobim inauntru lasand loc pentru crema.

Crema se face dupa ce am terminat de copt tot aluatul amestecand coca din scobitura acestuia cu margarina,esentele,zaharul si cacaua.

Cand am terminat crema umplem o jumatate de piersicuta cu crema si pune capac cealalta jumatate.

Pentru decor o dam prin colorant alimentar si pe o parte de pe alta apoi prin zahar tos.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise