Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar...
Se modeleaza bilute mici care se prajesc in ulei incins.
Se lasa la scurs pe prosop de hartie. Nu refolosim uleiul pentru urmatoarea tura de piftelute decat dupa ce il strecuram.
Ceapa taiata juliene, se oparese in baitz de otet( o pate otet, 2 parti apa, condimente)
Se strecoara, dupa ce se raceste se incorporeaza cu maioneza si la final cu piftelutele.
Se orneaza cu masline si verdeata sau gogosar murat
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii