Am bagat urechile si piciorusul in oala cu apa cat sa le acopere, si atat! Le-am lasat sa fiarba vreo 4 ore...
Dupa ce a fiert carnea bine, am scos-o, am taiat-o bucati, iar in zeama ramasa am pus o strecuratoare( in care erau cateii de usturoi pisati) pe care am vanturat-o in toata oala, cu atentie, sa nu se amestece usturoiul cu lichidul.Am scos cu o lingura excesul de grasime de deasupra si am turnat apoi zeama in castroanele cu carne.Le-am lasat la frigider vreo 3 zile, abia luni am mancat din ele.Ce sa va spun? Au iesit exceptionale! Cred ca de fapt secretul sta in simplitatea lor:tocmai lipsa celorlalte ingrediente le-a facut sa fie atat de bune, incat nu-mi venea sa cred! Le-am mancat cu furculita…. eu zic ca asta e proba de foc la o piftie, sa o faci in asa fel incat sa o mananci cu furculita :)) (dar fara sa fi adaugat in apa gelatina!)...A fost prima data cand am pregatit racituri si mi-au iesit o minunatie! Incercati si voi exact cum am spus, doar cu purcel, apa si usturoi.Restul ingredientelor cred ca ii schimba gustul, o fac altfel.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii