se spala carnita de curcan si se pune la fiert cu sate ,apa se pune decat sa acopera carnea o jumatate de ora dupa care se pun si legumele
se fierbe bine ,incercam sa vedem daca este fiarta asa:se pune niste zeama pe o farfurie si o lasam putin,sa se inchege sau incercam cu degetele si daca se lipesc intre ele este gata
scoatem carnea si legumele,ceapa o aruncam si morcovul il taiem rondele si il asezam impreuna cu carnea in castronele
strecuram zeama si punem in ea usturoiul si o condimentam dupa gust
turnam zeama pest carnita si o lasam la rece pana a doua zi
este foarte buna ,pozele nu sunt asa reusite dar data viitoare sper sa-mi iasa mai bine
pofta buna!!!!!!!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii