- Se combina ingradientel uscate, inafara de pudra de ghimbir: faina, pudra de bicarbonat, pudra de scortisoara, se dau prin sita, sau puteti sa le folositi pe rind, asa am procedat eu.
- Se bat oule cu zaharul pina se dubleaza in volum, se pune cojita (zest)de lamie sau portocala, se adauga untul topit si se amesteca foarte bine, pentru a se combina toate, se adauga ghimbirul dizolvat in lapte, sau daca folositi ghimbir proaspat, si laptele si ghimbirul dat prin razatoare se pun. Se amesteca bine.
Cred eu ca se poate coace in ori ce forma, se pune masa obtinuta in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se coace in rola incalzita bine la temperatura de 180 grade 45-50 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii