autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Pilaf cu carne de cocoș

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2016

Ingrediente
pieptul si o pulpa de cocos, o cana cu orez, un morcov, o ceapa, ardei gras(am folosit congelat), sare, piper, 50 ml ulei, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

33 voturi

Mod de preparare

O mancare calsica si gustoasa

Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna cu legumele(inclusiv ardeiul congelat) si un praf de sare in oala sub presiune. Am turnat aproximativ1,5 l apa si le-am fiert 25 de minute .Cand au fiert le-am scos ,am inlaturat ceapa iar morcovul l-am taiat cubulete. Am incins uleiul intr-o cratita si am calit orezul spalat si scurs.L-am calit 2-3minute pana bobul a devenit translucid, apoi am adaugat 4 cani de supa in care a fiert carnea . Am lasat sa clocoteasca si am dat cratita la cuptor la foc mediu. Din cand in cand am amestecat usor.Dupa 20-25 de minute am adaugat carnea si morcovul taiat cubulete si am condimentat cu sare si piper. Am mai lasat pana a scazut toata supa si bobul de orez s-a fiert . La sfarsit am presarat patrunjel.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de cocoș" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

Trecem carnea prin sosul obtinut din ulei, zeama de lamaie,sare,piper,apoi asezam in dubletta incinsa.

19 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Crochete din carne de curcan cu sos de castraveti acri

Crochete din carne de curcan cu sos de castraveti acri

Eu am gasit carne tocata de curcan la sul.Este mai ieftina si gata preparata.Dar bineinteles se poate

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Dragne , 06 februarie 2020

    Va rog sa nu-mi mai trimiteti retete.

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

33 voturi

Ingrediente

  • pieptul si o pulpa de cocos
  • o cana cu orez
  • un morcov
  • o ceapa
  • ardei gras(am folosit congelat)
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

17 voturi    6 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

27 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

21 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Fara foto

Mariana Dragne

Va rog sa nu-mi mai trimiteti retete.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
rosii umplute cu carne
Cookie Settings