Orezul se alege,se spala in mai multe ape,se pune la fiert in apa imbogatita cu 2 cubulete supa;
Dovleceii se spala,se curata de coaja,ardeii de cotoare si seminte;
Ceapa se curata,se taie marunt si se pune la inabusit in ulei;
Cand ceapa s-a calit, se adauga dovleceii taiati cuburi,ardeii taiati fideluta si verdeata tocata si se lasa toate la calit;
Orezul nu se lasa la fiert complet,ci se fierbe 3/4 din timpul de fierbere,se da deoparte;
Peste compozitia de dovlecei se adauga rosiile taiate cuburi,se lasa sa dea vreo doua-trei clocote,apoi se toarna orezul;
Se adauga putina supa de pui incalizita,in asa fel incat sa acopere compozitia,se poate pastra pe foc si prepara cam 15 minute,sau se poate da la cuptorul incins,tot 15 minute.
Preparatul se poate servi ca atare sau garnitura la fripturi;
Se poate orna cu marar si patrunjel .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii