Pilaf de orez cu ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pilaf de orez cu ciuperci

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 800-900 ml apa
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat marunt si ciupercile si coditele de la ciuperci pe care le taiem felii dupa ce le-am curatat de pielite si le-am spalat. Lasam 2 minute sa se caleasca toate, adaugam 250 g orez, mai lasam 2 minute si adaugam apa. Lasam sa fiarba orezul 20 de minute si la sfarsit punem sare dupa gust!

Se orneaza cu marar taiat marunt. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi