Ingrediente
Ingrediente pentru 4 porții:• 4 pulpe de pui• o cană de orez (250g)• 3 ardei (verde și roșu)• 2 cepe mijlocii• 2 roșii mari și coapte• pătrunjel verde• ulei de măsline• 3 căni de supă de pui sau din vegeta • puțin vin alb (50 ml) • sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
38 voturi
Mod de preparare
Am prăjit pulpele în puțin ulei de măsline până s-au rumenit pe toate părțile, apoi am adăugat ceapa tocată, ardeii tăiați felii, pătrunjelul verde tocat și le-am lăsat să se călească la foc potrivit.
Am adăugat roșiile tăiate cuburi și vinul apoi orezul spălat și le-am lăsat 1 minut să se pătrundă. Supa de pui am turnat-o peste orez, am condimentat cu sare și piper și am dat mâncarea la cuptor să fiarbă încet și să se amestece aromele.
Noi am savurat pilaful cu o salată de roșii cu busuioc. O delicatesă!!!
Să aveți poftă bună!!
Marian (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2011
Intr-adevar! Simplu si gustos!