Se spala carnea si se pune la fiert.Orezul se spala bine si se lasa cu apa sa se mai inmoaie.Dupa ce s-a luat spuma bine de la carne, se adauga piperul, ceapa, morcovul, telina,ardeiul tocate marunt sau date pe razatoare.Se adauga si uleiul si se lasa la fiert cu capac pana acestea sunt bine fierte.Dupa ce aufiert legumele se adauga orezul, se potriveste de sare si condimente si se lasa la foc mic sau se baga in cuptor pana scade si orezul este fiertbine.Daca scade si totusi orezul nu este gata se mai adauga apa calda sau supa de pui si se continua fierberea.La final se orneaza cu patrunjel verde. Se servesre alaturi de salate sau muraturi.Eu am servit alaturi de ardei capia cu ceapa cu gust picant acrisor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii