Pirjoale de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pirjoale de peste

Ingrediente

  • - 1kg de fileu de peste, taiat cubulete foarte-foarte mici, sau daca aveti robot de bucatarie tocati marunt fileul,
  • - jumate pahar de patrunjel verde, bine maruntit,
  • - o patrime de pahar de coriandru verde, bine maruntit,
  • - 5 catei de usturoi, tocati,
  • - doua felii de pine, folositi ori ce fel de pine aveti la indemina, important sa vi se primeasca un pahar de miez de piine,
  • - 1-2 oua,
  • - jumate lingurita de pudra de coriandru,
  • - jumate de lingurita de tarhon,
  • - un pic de oregano, rose marry, busuioc uscat, sare, chiper negru dupa gust.
  • - pesmete sfarimat pentru a se inveli pirjoalele.
  • - Ulei pentru prajit.

Mod de preparare

- Se marunteste fileul de peste.

- Se scoate miezul de piine.

- Se marunteste patrunjelul, coriandrul, se tochiaza usturoiul.

- Se amesteca toate ingredientele impreuna, se sareaza, condimenteaza si se fac pirjoale cam de jumatate din marimea palmei, foarte atent ca la inceput se va parea ca farsul acesta nu se prinde bine, dupa ce formati pirjoalele le dati prin pesmete si le puneti pe o tava presurata cu pesmete.

- Se pun pirjoalele in tigaiea infierbintata la foc mic si se prajesc pina devin aurii, se servesc dupa dorinta...orez, piureu de cartofi...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise