Ingrediente
-500 g. varza taiata, -500 g. carne tocata, -1-2 cepe de marime medie, -1 kg. aluat pentru paine (faina, 1 cub drojdie, ulei), - 100 ml ulei, -sare si piper, marar, cimbru, dafin
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
9 voturi
Mod de preparare
Se caleste capa taiata marunt in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, sarea si piperul, cimbru, marar, o foaie de dafin si se amesteca 2 minute, pana se omogenizeaza compozitia.Se pune la racit.
Se caleste varza cu putin ulei si se condimenteaza dupa gust.
Se intinde aluatul pe o tigaie format mare.Peste foaia obtinuta se aseaza un strat de varza calita si apoi un start din compozitia de carne tocata obtinuta care s-a racit. Se trage o alta foaie de aluat, nici prea groasa nici prea subtire, peste intreaga compozitie din tava si se unesc capetele acesteia cu cele ale foii de jos.
Se introduce la cuptor timp de 40 de minute apoi se scoate si se serveste fierbinte.
Se poate servi cu smantana, maioneza, ketchup sau orice alt sos dupa gust.
cely , 24 martie 2009
Suna bine!
luminita , 23 martie 2009
Da, cred ca e super, cam grea la stomac, dar suna super, am sa o fac si eu!
ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008
Ce bine arata! Nu am mancat nicodata asa ceva. O sa fac si eu, sa vad cum e. Mi se pare o reteta buna.
Liliana Pintilie (Chef de cuisine) , 22 iulie 2008
E important sa tinem drojdia cat mai mult in apa calda.