Se curata cartofii de coaja si se spala.Se pregateste o oala cu apa si sare .Adaugam cartofii taiati in cuburi,cand apa incepe sa fiarba.Se lasa cca 20-30 minute.Se scurge de apa (se pastreaza un pahar cu apa in care au fiert cartofii,in cazul in care mai este nevoie),se adauga untul si incepem sa pisam cartofii bine.Se adauga la sfarsit laptele si se amesteca din nou.Se mai sareaza ,daca este necesar.Se serveste ca garnitura pt friptura,peste,parjolute etc.Se mai poate orna cu patrunjel verde.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii