Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie cubulete mici pentru a fierbe mai repede.Se pun in apa rece cu sare sa fiarba.
Cand sunt fierti se scurg de apa in care au fiert si se paseaza foarte bine.Apoi,se adauga unt si lapte pana se obtine consistenta dorita.Se potriveste de sare si condimente.
Se serveste garnitura la preparate din carne,sosuri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii