Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

Ingrediente

  • 6-7 cartofi mari
  • 3 oua
  • 4 carnati picanti
  • 2 ciuperci medii
  • o cutie de smantana
  • cascaval
  • putin unt
  • pesmet/gris
  • marar
  • sare
  • cimbru

Mod de preparare

Piureul gata facut se amesteca cu putin cimbru si sare daca mai este necesar. In vasul uns cu unt si tapetat cu pesmet/gris se pune piureul sub forma unor bilute (luati cu lingura o cantitate medie de piure si puneti in vas fara sa presati; ca si cum ati pune galustile in ciorba). Peste piureul aranjat neregulat se pun feliile de carnati prajite in baie de ulei, apoi punem un alt strat de piure, peste acesta se pun bucatile ce ciuperci trase in baie de ulei, urmeaza un alt strat de piure peste care se aseaza restul de felii de carnati.

Se bat ouale, se amesteca cu smantana si mararul, iar aceasta compozitie se toarna peste preparat, apoi se rade cascavalul si se da la cuptor 15-30 minute, pana la rumenire.

Se serveste cu castraveciori sau gogosari in otet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor