Se curata cartofii, se taie in cuburi mari si se pun la fiert cu un praf de sare la foc mediu ptr aproximativ 30 de minute, pana cand se pot sfarama cu furculita.
Cand cartofii sunt fierti, ii scurgem de zeama si o pastram separat, adaugam untul, laptele incalzit si incepem sa ii strivim.
Se amsteca pana obtinem consistenta pufoasa si usor nisipoasa! Carnea de gaina se prajeste in tigaie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii