Reteta postata pe: 13 aprilie 2016
Ingrediente
6-8 cartofi, Apa, Sare, 1/2 cana lapte, 3 linguri unt/margarina, Cascaval ras, 6 crenvursti, Castraveti
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
Mod de preparare
Curatam , spalam si taiem cartofii. Ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s au fiert ii scurgem de zeama ( dar pastrati zeama in caz ca mai avem nevoie) si ii pasam cu telul. Adaugam lapte si margarina si amestecam. Adaugam cascavalul ras si amestecam. Spalam bine crenvurstii si ii taiem pe lung. La un capat pun scobitoare ca sa tina forma de inimioara. Prajim crenvurstii si servim cu piure si castraveti
Daca ti-a placut reteta noastra "piure de cartofi cu inimioare crenvursti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate