-Punem intr-o oala apa la fiert.
-Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac)
-Cind apa a inceput sa fiarba,adaugam toate legumele.
-Potrivim de sare si adaugam ulei de masline.
-Lasam sa fiarba la foc mare timp de 30-35 de minute.
-Apoi ,lasam sa se raceasca 5 minute si mixam fara sa mai scoatem legumele(fara sa scotem din oala)
-Puteti adauga si un triunghi sau doua de brinza topita(eu nu i-am pus)
-Servim.
-Ne ies 4 -5 porti.
-Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii