-Punem intr-o oala apa la fiert.
-Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac)
-Cind apa a inceput sa fiarba,adaugam toate legumele.
-Potrivim de sare si adaugam ulei de masline.
-Lasam sa fiarba la foc mare timp de 30-35 de minute.
-Apoi ,lasam sa se raceasca 5 minute si mixam fara sa mai scoatem legumele(fara sa scotem din oala)
-Puteti adauga si un triunghi sau doua de brinza topita(eu nu i-am pus)
-Servim.
-Ne ies 4 -5 porti.
-Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii