Toate ingredientele de mai sus se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare.Daca preparam piureul cu spanac congelat,eu il adaug direct,fara a-l decongela.Daca folosim spanac prosaspat il spal bine si il adaug odata cu restul legumelor.Punem apa cat cuprinde si le lesam la fiert timp de 30-40 minute.Daca pregatiti la oala cu presiune este de ajuns 5 minute.Cand legumele sunt gata,verificam sa nu fie prea multa apa.Le scurgem de apa dar pastram apa in cazul in care piureul pare prea gros.Amestecam cu blender-ul pana devine un piure cremos.Se mananca cu paine prajita sau crutoane.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii