autor:

valentina ionita

» » Aperitive

Pizza

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
un pachet de unt sau margarina, 6 oua, 20 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

29 voturi

Mod de preparare

Untul sau margarina se topeste,apoi impreuna cu faina se amesteca pana se obtine o ciulama.Se adauga ouale,se amesteca bine,se adauga putina sare si un varf de cutit de zahar.
Se toarna intr-o tava obisnuita unsa cu putin ulei si se introduce la cuptor 5 min.
Se scoate se unge cu putin ketchup sau suc de rosii sa se fragezeasca si puneti deasupra ce doriti - branza,cascaval,masline,rosii rondele,rondele de ceapa, rondele de ardei gras, salam, sunca, ciuperci,chiar si bucati de ananas care dau un gust deosebit.O puteti face si cu peste,fructe de mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pizza mexicana

Pizza mexicana

Punem faina intr-un vas si amestecam cu drojdia.Adaugam laptele,uleiul si sarea. Framantam, dupa

2 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
pizza cenusaresei

pizza cenusaresei

Aluatul: Se dizolva drojdia in cana de apa + zaharul. Se toarna in faina, se adauga si oul, se

7 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gina Andrei , 22 ianuarie 2015

    super

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

    Multumesc...

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    idem ca mac myra.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Multumesc mult...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Simpla si foarte delicioasa........

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Foarte buna, eu uneori fac fara aluat, in locul aluatului folosesc paine si e foarte buna. Cred totusi ca e mai buna cu aluat.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Pizza ramane o mancare apreciata, indiferent de reteta folosita. Cred ca e foarte buna reteta asta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

29 voturi

Ingrediente

  • un pachet de unt sau margarina
  • 6 oua
  • 20 linguri faina

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc...

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Limba de porc cu sos de capere