Reteta postata pe: 17 martie 2009
Ingrediente
un pachet de unt sau margarina, 6 oua, 20 linguri faina
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Untul sau margarina se topeste,apoi impreuna cu faina se amesteca pana se obtine o ciulama.Se adauga ouale,se amesteca bine,se adauga putina sare si un varf de cutit de zahar.
Se toarna intr-o tava obisnuita unsa cu putin ulei si se introduce la cuptor 5 min.
Se scoate se unge cu putin ketchup sau suc de rosii sa se fragezeasca si puneti deasupra ce doriti - branza,cascaval,masline,rosii rondele,rondele de ceapa, rondele de ardei gras, salam, sunca, ciuperci,chiar si bucati de ananas care dau un gust deosebit.O puteti face si cu peste,fructe de mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Din faina,20 ml ulei,drojdie,apa calduta,otetul si cimbrul se framinta un aluat potrivit.Acesta se
12 voturi
10 comentarii
15 min
Acest aluat il fac de cate ori fac pizza. Am descoperit ca este foarte pufos si noua ne place foarte
27 voturi
18 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 martie 2010
Multumesc mult...
mac myra (Chef de cuisine) , 07 martie 2010
Simpla si foarte delicioasa........
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 martie 2010
Foarte buna, eu uneori fac fara aluat, in locul aluatului folosesc paine si e foarte buna. Cred totusi ca e mai buna cu aluat.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009
Pizza ramane o mancare apreciata, indiferent de reteta folosita. Cred ca e foarte buna reteta asta!