Ingrediente
Aluat:, , 5 linguri cu virf faina, drojdie cit o nuca, sare, untura cit o nuca, , Umplutura:, , ketchup, brinza mozarella, ciuperci conservate, sunca, citeva bucatele mici de slanina, citeva bucatele subtiri de cirnati, masline, boabe de porumb conservat, condimente pizza
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
16 voturi
Mod de preparare
Se framinta pina la omogenizare completa si apoi untura se intinde pe circa 10 cm patrati pe planseta, se pune aluatul peste si din acest moment aluatul se framinta cu podul palmei, prin impaturare, el inmagazinind astfel si untura .
Se lasa la crescut aproape de caldura pina isi dubleaza volumul.
In tava se pune hirtie de copt, se face o foaie de aluat subtire cam de 1/2 cm si se potriveste dupa forma tavii.
Daca mai ramine aluat, atunci se face o fisie cam de 4 cm latime, in mijlocul careia se pune brinza moazarella si se face sul care se va aseza peste foaia de aluat, la margine, ca un colacel.
Se intinde kethup-ul peste foaia de aluat, se presara brinza, se adauga ciupercile taiate, sunca, slanina, cirnatii, maslinele, boabele de porumb si la urma se pun condimentele de pizza .
Se da la cuptor pentru 30 de minute, apoi se scoate si se mai presara pe deasupra brinza , de data asta si peste colacelul de pe margine si se mai lasa la rumenit 10 minute.
Sa aveti pofta buna !
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010
Un deliciu !!!!!!!!!!!
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010
Pare delicioasa. Ai prezentat-o foarte frumos!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Daniela mai ai? Arata provocator, cred ca tare gustoasa cu porumb. A mea fara porumb, dar a fost buna.
mariana_bondoc , 29 aprilie 2010
FIANA PIZZA DANIELA CA DE ALTFEL TOAT CE FACI II FAIN.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Foarte buna! Arata nemaipomenit de bine!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
BUNAAA!!!
vio (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
foarte bine arata
violette (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Excelent arata pizza!Cred ca si gustul a fost pe masura....