Pizza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pizza

Ingrediente

  • Aluat:
  • 5 linguri cu virf faina
  • drojdie cit o nuca
  • sare
  • untura cit o nuca
  • Umplutura:
  • ketchup
  • brinza mozarella
  • ciuperci conservate
  • sunca
  • citeva bucatele mici de slanina
  • citeva bucatele subtiri de cirnati
  • masline
  • boabe de porumb conservat
  • condimente pizza

Mod de preparare

Aluatul : se amesteca faina cernuta cu sarea, apoi cu drojdia dizolvata cu putin zahar si se pune apa calduta ca sa se obtina un aluat normal, ca de piine.

Se framinta pina la omogenizare completa si apoi untura se intinde pe circa 10 cm patrati pe planseta, se pune aluatul peste si din acest moment aluatul se framinta cu podul palmei, prin impaturare, el inmagazinind astfel si untura .

Se lasa la crescut aproape de caldura pina isi dubleaza volumul.

In tava se pune hirtie de copt, se face o foaie de aluat subtire cam de 1/2 cm si se potriveste dupa forma tavii.

Daca mai ramine aluat, atunci se face o fisie cam de 4 cm latime, in mijlocul careia se pune brinza moazarella si se face sul care se va aseza peste foaia de aluat, la margine, ca un colacel.

Se intinde kethup-ul peste foaia de aluat, se presara brinza, se adauga ciupercile taiate, sunca, slanina, cirnatii, maslinele, boabele de porumb si la urma se pun condimentele de pizza .

Se da la cuptor pentru 30 de minute, apoi se scoate si se mai presara pe deasupra brinza , de data asta si peste colacelul de pe margine si se mai lasa la rumenit 10 minute.

Sa aveti pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise