Pizza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pizza

Ingrediente

  • 500g
  • 1 cub drojdie proaspata de bere
  • o lingurita zahar
  • un ardei
  • un cirnacior
  • 100 g sunculita taraneasca
  • 50g ciuperci
  • 50g masline
  • 50g porumb
  • 200g cascaval
  • o rosie 1-2linguri ulei
  • sare
  • piper
  • kechup.

Mod de preparare

Se dizolva drojdia de bere si zaharul in 2-3 linguri de apa calduta.Se toarna intr-o adincitura facuta in faina cernuta,se acopera,se pune intr-un loc caldut si se lasa sa creasca 10min.

Se framinta apoi cu toata faina si 200ml apa calduta cu putina sare. Se acopera cu un servet si se laa jumatate de ora la dospit.

Intre timp,se prajesc cirnaciorii si sunculita.Se adauga ciupercile,sarea si piperul..Se calesc usor si se lasa deoparte.

Aluatul dospit se intinde intr-o foaie groasa de 1cm si se pune intr- tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se presara umplutura de sunculita si cirnaciori,apoi se adauga ardeii,maslinele,porumbul,felii de rosii si cascavalul ras.Se coace in cuptorul incins,la foc potrivit,25-35 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise