Se amesteca laptele caldut cu drojdia,faina,zaharul si putina sare. Se framanta bine adaugand treptat apa calduta pana se obtine un aluat care se desprinde de pe maini.Se intinde aluatul in tava de copt si se lasa la crescut 15 min. Dupa ce a crescut se unge aluatul cu ketchup,se pun ciupercile taiate marunt,salamul,rosii,castraveti,masline si apoi cascavalul ras. Se coace cca 25 min la foc potrivit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii