Pizza altfel

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pizza altfel

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 250 gr telemea
  • 250 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 4 oua
  • Pentru umplutura se foloseste cam orice doriti. Eu am pus:
  • 400 gr ciuperci champignons
  • 400 gr salam mai gras (de vara)
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • putin bulion
  • cateva masline
  • sos pizza (a se vedea reteta separat)

Mod de preparare

Ingredientele pentru pizza se amesteca impreuna, se pune compozitia in tava si se da la cuptor pana se rumeneste.

Intre timp taiati ciupercile, salamul, ardeiul si caliti-le putin in bulion/ sosul de la o rosie proaspata. Intre timp faceti si sosul, dupa care adaugati in acesta salamul cu ardeiul si ciupercile.

Cand blatul este gata, turnati compozitia obtinuta peste acesta, ornati-l cu rosii si masline, si mai dati la cuptor pentru inca 5 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise