Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul, apoi uleiul. Se incorporeaza bulionul si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena.
Pe urma se adauga condimentele, ciupercile, sunca si cascavalul ras (pastrati un pic pentru a presara deasupra) si branza sfaramata. Se varsa compozitia intr-o forma pentru chec si se presara restul de cascavalul ras.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii