Pizza aperitiv

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Pizza aperitiv

Ingrediente

  • 500g faina
  • 50 g margarina
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar
  • drojdie
  • sare
  • bulion
  • cascaval
  • salam

Mod de preparare

Din faina, margarina, apa, zahar, drojdie si sare se face un aluat pe care il lasam la crescut 1/2 ora.

Dupa ce aluatul a crescut luam jumate din aluat si il intindem in foaie, nu prea groasa dar nici foarte subtire, pe o folie alimentara ca sa ne ajute apoi sa rulam foaia.

Ungem foaia cu bulion, apoi punem salamul si cascavalul ras.

Cu ajutorul foliei rulam foaia, apoi taiem felii de 2 cm grosime si le asezam pe o tava tapeta cu hartie de copt (eu nu am avut asa ca am tapetat cu faina).

Se dau la cuptor pentru 30 minute la foc mediu.

Din cealalta jumatate de aluat facem baghete umplute.

Intindem o foaie de aluat, iar jumatate din ea o ungem cu bulion, punem salam si cascaval, iar partea neunsa o punem peste partea cu umplutura.

Presam putin, apoi taiem fasii de 1 cm grosime, pe care apoi le rasucim.

Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 30 minute la foc mediu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise