Pizza casei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pizza casei

Ingrediente

  • blat:
  • 300 g faina
  • 200 g lapte
  • 15 g drojdie proaspata
  • 60 ml ulei
  • putin zahar
  • sare
  • salam, sunca, muschiulet, kaiser, ciuperci, masline, ardei gras, rosii si cascaval

Mod de preparare

- drojdia se pune la dospit in putin lapte si zahar (in mijlocul fainii)

- cand a dospit se incorporeaza in faina si se adauga laptele, apoi uleiul

- se framanta bine si se lasa la dospit 30 min.

- cu mainile \"unse\" cu ulei, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se prepara pizza dupa preferinte..

Deasupra se pune ketchup si oregano,iar deasupra salamul,sunculita,muschiuletul,kaiserul,ciupercile,maslinele si legumele in ordinea dorita.Deasupra se rade cascavalul si se da la cuptor circa 35 de minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise