Aluatul:
Se dizolva drojdia in cana de apa + zaharul.
Se toarna in faina, se adauga si oul, se amesteca, trebuie sa rezulte un aluat mai tare, daca este nevoie, mai puneti faina. Se framinta si se bate de masa ca sa devina elastic.
Se lasa la crescut cam 30 min, se intinde cu sucitorul o foaie de 1 cm, se pot pune legumele si carnurile pe care le doriti, tot ce va place, cum va place. Deasupra se pun rosii si cascavalul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii