Pizza clasica

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pizza clasica

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 300 g faina,
  • sare,
  • apa,
  • 3 linguri ulei,
  • drojdie cat o nuca.
  • Pentru compozitie:
  • 100 g cascaval,
  • 100g salam de vara,
  • 100g caizer,
  • 3 oua,
  • 200g ciuperci,
  • 2-3 linguri bulion sau suc de rosii,
  • ardei gras rosu sau galben.

Mod de preparare

Se framanta aluatul, se intinde in forma se aseaza salamul si caizerul feliate se orneaza cu ciupercile si ardeiul feliate si acestea se bat ouale cu bulionul si se intinde pe toata suprafata. Dupa coacere se rade cascaval si se lasa aproximativ 15 minute sa se topeasca.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise