Pizza cu afumaturi si ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pizza cu afumaturi si ciuperci

Ingrediente

  • Blatul:
  • 300 g faina
  • un ou
  • 3 linguri ulei
  • 20 g unt
  • sare
  • lapte
  • drojdie cat o maslina
  • o lingurita de zahar
  • Compozitia:
  • 200 g ciuperci (eu am folosit creasta cocosului culesa de mine)
  • 200 g carnati de casa (afumai)
  • 200 g ceafa afumata
  • 2 rosii
  • o legatura ceapa verde
  • 100 g cascaval
  • Sosul:
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • un paharel sos de rosii
  • 2-3 linguri branza de oi

Mod de preparare

Dizolvam drojdia cu zaharul,2 linguri lapte,3 linguri faina. Lasam la cald sa creasca 5 minute, apoi incorporam toate ingredientele.Framantati pana ce obtineti un aluat omogen, care se desprinde de maini si de lighean. Lasati sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Intindeti in tava unsa cu unt,acoperiti cu:

ciupercile fierte,mezelul, felii de rosii, ceapa verde.

Dati la cuptorul incins pentru 15 minute, dupa care asezati sosul din ou batut, sos de rosii, branza de oi. Radeti cascavalul.Dati la cuptor pentru inca 15-20 minute.Serviti cat e calda

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise