Ingrediente
Blat:, - 200 ml apa calda, - 300 grame faina, - 25 grame drojdie uscata, - 5 grame zahar, - 2 linguri ulei de masline, - 1 lingurita sare, , Topping:, - 200 grame bacon, - 300 grame ciuperci, - 3 rosii medii, - 200 grame mozzarella, - 1 ardei, - cateva masline, - sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
5 voturi
Mod de preparare
Intr-un lighenas se pune faina si se toarna in mijloc amestecul de mai sus, sarea si uleiul. Se framanta bine, se acopera cu un prosop si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.
Se intinde o foaie de marimea tavii de pizza.
Tava se unge cu lei si se tapeteaza cu faina si se aseaza blatul de pizza pe tava.
Peste blat se adauga baconul taiat bucatele mici, ciupercile,maslinele, rosiile si ardeiul, taiate rondele. La final se rade mozzarella.
Se introduce tava la cuptor.