Se framanta un aluat din faina si apa calduta in care am dizolvat drojdia si sarea.
Se framanta un aluat din faina si apa calduta in care am dizolvat drojdia si sarea si am pus si o lingura de ulei de masline. Se intinde cu un sucitor in foaie de 0,5 cm grpsime, de dimesiunea formei in care coacem pizza. Se unge forma cu un pic de ulei, apoi punem aluatul de pizza.
Diluam pasta cu 100 ml apa si un pic de ulei si intindem pe suprafata aluatului, se presara deasupra condimentele uscate, cascaval ras, sunca de curcan, pieptul de ui si afumatura, taiate cubulete mici, repartizate uniform pe toata suprafata aluatului.
Se bat ouale si se repartizeaza cu o lingura deasupra, presaram legumele deshidratate si cascaval ras.
Dam la cuptor sa se rumeneasca aluatul pe margine, cca 20 minute, la cuptorul preincalzit.
Se serveste fierbinte!
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii